Χρήση της διεύθυνσης χρέωσης και για την αποστολή
Προσθήκη/Επεξεργασία διεύθυνσης αποστολής

Επιλεγμένη τρόπο αποστολής

Δεν επιλέχθηκε τρόπος αποστολής

Παρακαλώ επιλέξτε μία μέθοδο αποστολής

Δεν ορίστηκαν μεταφορικά για τη διεύθυνση σας αποστολής. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Enter your coupan code to get a discount

Υποσύνολο:

Εκπτωση κουπονιού:

Σύνολο:

0,00 €

Οροι χρήσης

Τελευταία Ενημέρωση: 15/03/2020

—-

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος διαχειρίζεται και λειτουργεί από την ομάδα «meilleures soeurs». Σε όλες τις σελίδες και τα κείμενα αυτού του ιστότοπου, οι όροι «εμείς», «εμάς», «μας», «δικό μας» κοκ, αναφέρονται στις meilleures soeurs. Οι meilleures soeurs προσφέρουν αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των διαθέσιμων πληροφοριών από τον ιστότοπο προς εσάς, τους χρήστες, με την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε όλους τους όρους χρήσης, τις πολιτικές και τις ειδοποιήσεις που αναφέρονται εδώ.

Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας/ ή με την αγορά προϊόντων από εμάς, συμφωνείτε να δεσμευτείτε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις («Όρους Χρήσης» ή ¨Όρους»), συμπεριλαμβανομένων εκείνων των επιπρόσθετων όρων και πολιτικών που αναφέρονται εδώ/ ή είναι διαθέσιμοι σε υπερσύνδεσμο (Link). Αυτοί οι Όροι Χρήσης ισχύουν για όλους τους επισκέπτες του ιστότοπού μας, που περιλαμβάνουν χωρίς εξαιρέσεις, εκείνους που απλά κάνουν μια αναζήτηση, τους πελάτες, τους πωλητές ή προμηθευτές, τους εμπόρους και/ ή εκείνους που συνεισφέρουν στο περιεχόμενο.

Παρακαλούμε να διαβάσετε αυτούς τους Όρους Χρήσης προσεκτικά πριν περιηγηθείτε ή χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε τμήμα του ιστότοπού μας, δηλώνετε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και προϋποθέσεις του παρόντος, τότε δεν μπορείτε να συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, ούτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του.

Οποιεσδήποτε νέες λειτουργίες ή προϊόντα προστεθούν στο παρόν κατάστημα θα υπόκεινται και αυτά στους Όρους Χρήσης.  Μπορείτε να διαβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή σε αυτήν την σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ανανεώσουμε, να αλλάξουμε ή να διαγράψουμε οποιοδήποτε τμήμα αυτών των Όρων Χρήσης δημοσιεύοντας αυτές τις μεταβολές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιοδικά για αλλαγές. Εφόσον συνεχίζετε να περιηγείστε ή να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μετά τη δημοσίευση οποιωνδήποτε αλλαγών, αυτό υποδηλώνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

1 – ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Συμφωνώντας με αυτούς τους Όρους Χρήσης, δηλώνετε ότι είστε ενήλικοι, ή ότι είστε ενήλικοι και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να επιτρέψουμε στα ανήλικα ή προστατευόμενα μέλη σας να χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή αυθαίρετο σκοπό, ούτε μπορείτε, με τη χρήση των υπηρεσιών, να παραβιάσετε οποιουσδήποτε νόμους στη δικαιοδοσία σας (συμπεριλαμβανομένων και των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων, και όχι μόνον).

Δεν μπορείτε να μεταδίδετε οποιουσδήποτε ηλεκτρονικούς ιούς ή  worms ή οποιονδήποτε κώδικα καταστρεπτικής φύσης.

Η παραβίαση οποιουδήποτε από τους Όρους, θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση διακοπή των υπηρεσιών μας προς εσάς.

2 – ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τις υπηρεσίες μας σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε αιτία και οποιαδήποτε στιγμή.

Συμφωνείτε να μην αναπαράγετε, αντιγράψετε, πωλήσετε, μεταπωλήσετε ή εκμεταλλευτείτε οποιοδήποτε τμήμα των Υπηρεσιών, χρήση των Υπηρεσιών, ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες ή σε οποιαδήποτε επαφή στον ιστότοπο μέσω της οποίας προσφέρονται οι υπηρεσίες, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή μας.

3 – ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες από αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι ακριβείς, ολοκληρωμένες ή πρόσφατες. Το υλικό που υπάρχει σε αυτόν τον ιστότοπο προσφέρεται για γενική ενημέρωση μόνο, και δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτό, ούτε να αποτελεί μοναδικό κριτήριο για τη λήψη αποφάσεων, χωρίς πρώτα να συμβουλευτείτε, μια ακριβέστερη, πιο ολοκληρωμένη, και πιο πρόσφατη πηγή πληροφοριών. Οποιαδήποτε εξάρτηση από το υλικό αυτού του ιστότοπου αποτελεί δική σας ευθύνη.

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει ορισμένες ιστορικές πληροφορίες. Οι ιστορικές πληροφορίες δεν είναι απαραίτητα πρόσφατες και προσφέρονται για δική σας αναφορά και μόνο. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ανανεώνουμε οποιαδήποτε πληροφορία στον ιστότοπό μας. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να επιβλέπετε τις αλλαγές στον ιστότοπό μας.

4 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές που αναγράφονται σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς και στις σελίδες καλαθιού και ταμείου είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Οι τιμές των προϊόντων μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Διατηρούμε το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε τις Υπηρεσίες (ή οποιοδήποτε κομμάτι τους ή περιεχομένου αυτών) χωρίς προειδοποίηση, οποιαδήποτε στιγμή.

Δεν θα είμαστε υπόλογοι σε εσάς ή σε οποιουσδήποτε τρίτους για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή τιμής, αναβολή ή διακοπή των Υπηρεσιών.

5 – ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα αποκλειστικά online μέσω του ιστότοπου. Αυτά τα προϊόντα μπορεί να έχουν περιορισμένες ποσότητες και να υπόκεινται σε επιστροφές ή ανταλλαγές μόνο σύμφωνα με την Πολιτική Αλλαγών.

Η παρουσίαση των προς πώληση προϊόντων από τον ιστότοπό μας έχει τον χαρακτήρα πρόσκλησης προς τους χρήστες για την υποβολή παραγγελίας και μια τέτοια παρουσίαση δεν αποτελεί με οποιονδήποτε τρόπο δέσμευση της επιχείρησης για την διαθεσιμότητα και την επάρκεια των προβαλλόμενων προϊόντων.

Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια να εμφανίζουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα στις φωτογραφίες των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη του υπολογιστή σας (ή tablet ή smartphone) θα εμφανίσει με ακρίβεια οποιοδήποτε χρώμα.

Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι, να περιορίσουμε τις πωλήσεις των προϊόντων μας σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή γεωγραφική περιοχή. Μπορούμε να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα κατά περίπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε τις ποσότητες οποιωνδήποτε προϊόντων ή Υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όλες οι περιγραφές των προϊόντων ή η τιμολόγηση των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατά τη δική μας διακριτική ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε τη διάθεση οποιουδήποτε προϊόντος οποιαδήποτε στιγμή. Οποιαδήποτε προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν που φτιάχτηκε σε αυτόν τον ιστότοπο είναι άκυρη όπου αυτή απαγορεύεται.

 
 

6 – ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Αντικαταβολή: Η πληρωμή των προϊόντων πραγματοποιείται με μετρητά κατά την παράδοση.

Παραγγελία με υποχρέωση πληρωμής: Υπενθυμίζουμε ότι υποβάλλοντας μια παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αναγνωρίζετε ρητώς ότι η παραγγελία αυτή συνεπάγεται υποχρέωση πληρωμής. Οφείλετε να καταβάλλετε το χρηματικό αντίτιμο της παραγγελίας αυτής κατά την παράδοσή της.

β) Τραπεζική Κατάθεση: Η πληρωμή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω καταβολής του αντιτίμου σε όποια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες επιλέξετε. Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται αμέσως μόλις λάβουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

GR57 0172 1610 0051 6109 5650 807
Μ&Π Τασουνιδου Ο.Ε

γ) Paypal: Ανακατεύθυνση και Πληρωμή μέσω PayPal. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα, ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal.

δ) Πιστωτική Κάρτα: Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πληρωμές σας με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal (ανακατεύθυνση), ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal.

 

7- ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

Αποστολές προϊόντων: Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ACS courier και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (ή μεταφορικά) με το ποσό των €5,00 για εγχώρια μεταφορά ή με το ποσό των €25,00 για διεθνή μεταφορά. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής. Για παραγγελίες άνω των €60,00 οι αποστολές είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Εφόσον επιθυμείτε για οποιονδήποτε λόγο να παραλάβετε τα προϊόντα μας με διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών, τότε τα έξοδα αποστολής και/ή αντικαταβολής επιβαρύνουν εσάς, ανεξαρτήτως του συνόλου παραγγελίας.

Επιστροφές προϊόντων: Δεχόμαστε επιστροφές όλων των προϊόντων (εκτός των εκπτωτικών) εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί ενημέρωση μας στο email info@meilleuressoeurs.gr εντός 5 ημερών και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα ειδικά προστατευτικά αυτοκόλλητα για λόγους υγιεινής.

Οι επιστροφές που αφορούν σε αλλαγή μεγέθους, νούμερο (size) ή (cup), καθώς και οποιαδήποτε άλλη επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρείας (πχ τυχόν ελαττωματικό προϊόν, λάθη σε αριθμό ή σχέδιο ή χρώμα προϊόντων) γίνονται με δική μας χρέωση (καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής).

Οι επιστροφές που γίνονται για οποιονδήποτε άλλο λόγο, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το κόστος επιστροφής και επαναποστολής των προϊόντων, σε περίπτωση που η δαπάνη αυτή βαρύνει τον πελάτη, υπολογίζεται με βάση τον τρέχοντα τιμοκατάλογο της ACS Courier.

* Τα εκπτωτικά προϊόντα με την ένδειξη «Sale» δεν επιστρέφονται.

 8- ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία κάνετε σε εμάς. Μπορούμε, κατά την δική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες προϊόντων που μπορούν να αγοραστούν ανά άτομο, ανά οικογένεια, ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που δόθηκαν από ή χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα, και/ή παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης και/ή αποστολής. Σε περίπτωση που κάνουμε κάποια αλλαγή ή ακυρώσουμε μια παραγγελία, μπορεί να επιχειρήσουμε να σας ειδοποιήσουμε, επικοινωνώντας μαζί σας μέσω του e-mail και/ή της διεύθυνσης χρέωσης/ του αριθμού τηλεφώνου που δηλώσατε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε να ολοκληρωθούν παραγγελίες που, κατά την κρίση μας, φαίνονται ότι τοποθετήθηκαν από εμπόρους, μεταπωλητές, ή διανομείς.

Συμφωνείτε να συμπληρώσετε τα πιο πρόσφατα, πλήρη, και ακριβή στοιχεία για την αγορά και τον λογαριασμό σας για όλες τις αγορές που γίνονται από το κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώνετε άμεσα τον λογαριασμό σας και τις υπόλοιπες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email και του αριθμού της πιστωτικής κάρτας και ημερομηνίας λήξεώς της, ώστε κι εμείς να μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή και να επικοινωνήσουμε μαζί σας αν χρειαστεί.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Επιστροφών.

9- ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Μπορεί να σας προσφέρουμε πρόσβαση σε εργαλεία Τρίτων τα οποία ούτε μπορούμε να επιβλέψουμε, να ελέγξουμε, ή να έχουμε συμμετοχή.

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι προσφέρουμε πρόσβαση σε τέτοια εργαλεία «όπως ακριβώς είναι» και «όπως ακριβώς είναι διαθέσιμα» χωρίς εγγυήσεις, ή προϋποθέσεις οποιουδήποτε είδους και χωρίς καμία στήριξη από μέρους μας. Δεν θα έχουμε οποιαδήποτε ευθύνη για κανέναν λόγο που να προέρχεται ή να σχετίζεται με τη χρήση προαιρετικών εργαλείων Τρίτων.

Οποιαδήποτε χρήση αυτών των προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται μέσα από τον ιστότοπό μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και πρέπει να διασφαλίσετε ότι είστε εξοικειωμένοι και εγκρίνετε τους όρους με τους οποίους προσφέρονται αυτά τα εργαλεία από τον σχετικό πάροχο.

Μπορούμε επίσης, στο μέλλον, να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες και/ ή λειτουργίες μέσα από τον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας νέων εργαλείων και πηγών). Τέτοιες νέες λειτουργίες και/ ή υπηρεσίες θα υπόκεινται επίσης στους παρόντες Όρους Χρήσης.

10- ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΤΡΙΤΩΝ

Ορισμένα τμήματα του περιεχομένου, καθώς και ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα από εμάς μπορεί να περιλαμβάνουν υλικά από Τρίτους.

Οι υπερσύνδεσμοι Τρίτων σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να σας οδηγήσουν σε ιστότοπους Τρίτων που δεν σχετίζονται με εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι να εξετάσουμε ή να αξιολογήσουμε το περιεχόμενο ή την ακρίβεια και δεν εγγυόμαστε και δεν θα έχουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε υλικά ή ιστότοπους Τρίτων, ή για οποιαδήποτε άλλα υλικά ή ιστότοπους, ή για οποιαδήποτε άλλα προϊόντα, ή υπηρεσίες Τρίτων.

Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά σχετική με την αγορά ή τη χρήση αγαθών, υπηρεσιών, πηγών, περιεχομένου, ή οποιασδήποτε άλλης συναλλαγής πραγματοποιηθεί μέσω των ιστότοπων Τρίτων. Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τις πολιτικές και τις πρακτικές των Τρίτων και σιγουρευτείτε ότι τις κατανοείτε καλά πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Παράπονα, διεκδικήσεις αποζημιώσεων, ή ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα Τρίτων θα πρέπει να απευθύνονται στους Τρίτους.

11- ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ

Εάν, μετά από δικό σας αίτημα, αποστείλετε συγκεκριμένες υποβολές (πχ συμμετοχές σε διαγωνισμούς) ή χωρίς να σας το ζητήσουμε μας στείλετε δημιουργικές ιδέες, προτάσεις, υποδείξεις, σχέδια, ή άλλα υλικά, είτε ηλεκτρονικά, ή με email, ή ταχυδρομικά, ή με κάποιον άλλον τρόπο (συγκεντρωτικά «σχόλια»), συμφωνείτε ότι μπορούμε, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς περιορισμό, να επεξεργαστούμε, να αντιγράψουμε, να δημοσιεύσουμε, να διανείμουμε, να μεταφράσουμε, και διαφορετικά να χρησιμοποιήσουμε σε οποιοδήποτε μέσο οποιαδήποτε σχόλια μας έχετε προωθήσει. Δεν θα έχουμε καμία υποχρέωση (1) να διατηρήσουμε οποιαδήποτε σχόλια απόρρητα, (2) να καταβάλουμε οικονομική αποζημίωση για οποιαδήποτε σχόλια ή (3) να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε σχόλια.

Μπορούμε, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση, να επιβλέπουμε, να επεξεργαζόμαστε ή να διαγράφουμε περιεχόμενο, που κατά τη δική μας γνώμη είναι παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, άσεμνο, ή διαφορετικά μη αποδεκτό ή είναι τέτοιο που καταπατά την πνευματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε μέρους ή αυτούς τους Όρους Χρήσης.

Συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν θα παραβιάσουν οποιοδήποτε δικαίωμα οποιουδήποτε Τρίτου, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων, απορρήτων, προσωπικότητας, ή άλλων προσωπικών ή δικαιωμάτων ιδιοκτησίας. Επιπλέον, συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν θα περιέχουν συκοφαντικό ή παράνομο, υβριστικό ή άσεμνο υλικό, ή να περιέχει ιούς ή άλλο κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει τη λειτουργία της Χρήσης (Υπηρεσιών) ή οποιουδήποτε άλλου σχετικού ιστότοπου. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μη έγκυρη διεύθυνση e-mail, να προσποιείστε ότι είστε κάποιος άλλος και όχι ο εαυτός σας, ή με άλλον τρόπο να παραπλανείτε εμάς, ή Τρίτους σχετικά με την προέλευση των σχολίων σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε σχόλια υποβάλλετε καθώς και για την ακρίβειά τους. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε σχόλια που υποβλήθηκαν από εσάς ή Τρίτους.

12- ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η υποβολή προσωπικών πληροφοριών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου μας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου.

13- ΛΑΘΗ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ

Περιστασιακά στον ιστότοπό μας μπορεί να υπάρξουν πληροφορίες που περιέχουν τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με την περιγραφή προϊόντων, την τιμολόγηση, τις προωθητικές ενέργειες, τις προσφορές, τα έξοδα αποστολής, τον χρόνο παράδοσης και τη διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε οποιαδήποτε λάθη, ανακρίβειες, ή παραλείψεις, και να αλλάζουμε ή να ανανεώνουμε τις πληροφορίες ή να ακυρώνουμε παραγγελίες αν οποιαδήποτε πληροφορία στη Χρήση (Υπηρεσία) ή σε οποιονδήποτε σχετιζόμενο ιστότοπο είναι ανακριβής, οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση (ακόμη και μετά την υποβολή μιας παραγγελίας).

Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ανανεώνουμε, να τροποποιούμε, ή να δίνουμε διευκρινίσεις για τις πληροφορίες στη Χρήση (Υπηρεσία) ή σε οποιονδήποτε σχετιζόμενο ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμούς, πληροφοριών τιμολόγησης, εκτός αν αυτό απαιτείται από το νόμο. Καμία συγκεκριμένη ενημέρωση ή ημερομηνία ανανέωσης που θα εφαρμοστεί στη Χρήση (Υπηρεσία) ή σε οποιονδήποτε σχετιζόμενο ιστότοπο,  δεν υποδεικνύει ότι όλες οι πληροφορίες στη Χρήση (Υπηρεσία) ή σε οποιονδήποτε σχετιζόμενο ιστότοπο έχει τροποποιηθεί ή ενημερωθεί.

14- ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Επιπρόσθετα στις υπόλοιπες απαγορεύσεις που περιγράφηκαν στους Όρους Χρήσης, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή το περιεχόμενό του: (α) για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό, (β) για να επιζητήσετε από άλλους να πραγματοποιήσουν ή να συμμετέχουν σε οποιεσδήποτε παράνομες ενέργειες, (γ) για να καταπατήσετε οποιουσδήποτε διεθνείς, κρατικούς, ή τοπικούς νόμους, κανόνες, διατάγματα ή θεσμούς, (δ) για να παραβιάσετε ή να καταπατήσετε τα διακαιώματα της πνευματικής μας ιδιοκτησίας ή την πνευματική ιδιοκτησία άλλων, (ε) για να παρενοχλήσετε, να καταχραστείτε, να προσβάλλετε, να βλάψετε, να δυσφημήσετε, να συκοφαντήσετε, να μιλήσετε υποτιμητικά, να εκφοβίσετε, να κάνετε διακρίσεις βάσει φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας, εθνικότητας, φυλής, ηλικίας, ή αναπηρίας, (στ) να υποβάλετε λανθασμένες ή παραπλανητικές πληροφορίες, (ζ) να μεταφορτώνετε ή να μεταδίδετε ιούς ή οποιοδήποτε άλλο είδος κακόβουλου κώδικα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με τρόπο ώστε να επηρεάσει τη λειτουργία ή τη λειτουργικότητα της Χρήσης (Υπηρεσίας) ή οποιουδήποτε σχετιζόμενου ιστότοπου, ή άλλων ιστότοπων, ή του διαδικτύου (Internet), (η) να συλλέγετε ή να παρακολουθείτε τις προσωπικές πληροφορίες των άλλων, (θ) να στέλνετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία, να προσπαθείτε παράνομα να συλλέξετε στοιχεία πιστωτικών καρτών ή άλλων ηλεκτρονικών λογαριασμών, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (ι) για οποιοδήποτε άσεμνο ή ανήθικο σκοπό, ή (ια) να παρέμβετε ή να παρακάμψετε τις λειτουργίες ασφαλείας της Χρήσης (Υπηρεσίας) ή οποιουδήποτε σχετιζόμενου ιστότοπου, άλλων ιστότοπων, ή του Διαδικτύου (Internet). Διατηρούμε το δικαίωμα να λήξουμε τη χρήση από μέρους σας των Υπηρεσιών ή οποιουδήποτε σχετιζόμενου ιστότοπου για καταπάτηση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις.

15- ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεν εγγυόμαστε ότι η χρήση των υπηρεσιών μας από μέρους σας θα είναι αδιάκοπη, έγκαιρη, ασφαλής και χωρίς λάθη.

Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που θα λαμβάνονται από τη χρήση των υπηρεσιών μας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα.

Συμφωνείτε ότι μπορούμε περιστασιακά να αφαιρούμε υπηρεσίες (ή προϊόντα) για άγνωστο χρονικό χρονικό διάστημα ή να ακυρώνουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

 

16- ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να διαβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη δική μας ευχέρεια, να ανανεώσουμε, να αλλάξουμε, ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε τμήμα αυτών των Όρων Χρήσης, δημοσιεύοντας τις ανανεωμένες εκδόσεις και τις αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε τακτικά τον ιστότοπό μας για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση ή η πρόσβαση στον ιστότοπό μας ή στις Υπηρεσίες μας, που ακολουθεί τη δημοσίευση οποιωνδήποτε αλλαγών σε αυτούς τους Όρους Χρήσης συνιστά αυτόματα αποδοχή αυτών των αλλαγών.

17- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης, μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση: info@meilleuressoeurs.gr